The Hunna v Praze

The Hunna v Praze

Adresa:

Praha 10, Krymská 12

Termín: 29.4.2019

29duben pondělí 19:00

Žánr: koncertyIndie rock Pop rock Alternativní rock


Britská indie rocková skupina The Hunna odsouvá evropské turné na jaro příštího roku. V pražském Café V lese zahraje 29. dubna 2019. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, případně je možné je do 10. listopadu vrátit v místě nákupu.

Své rozhodnutí kapela komentuje následovně: „Za uplynulý rok bylo naším jménem učiněno spoustu rozhodnutí, i přesto, že jsme s nimi byli nespokojení a nebyla v naší kontrole. Věříme, že tato rozhodnutí mají negativní dopad nejen na nás, ale i na naše fanoušky. Rozhodli jsme se proto, že musíme na čas zastavit. Jedním z důsledků tohoto rozhodnutí je, že jsme museli přeplánovat všechny nadcházející koncerty na začátek příštího roku. V roce 2019 se vrátíme s novou muzikou a vše konečně uděláme správně. Doufáme, že se uvidíme a zažijeme společně něco skvělého.“

Čtyřčlenná indie rocková kapela The Hunna odehraje svůj první samostatný koncert tedy 29. dubna 2019 v Café V lese. Jejich talentu si zpočátku všimli rozhlasoví moderátoři BBC Zane Lowe nebo Annie Mac a pasovali je do role nových nadějí britské kytarové scény. Jejich nejúspěšnější singl Bonfire, na kterém pracovali společně s Timem Larcombem, producentem Lany Del Rey nebo Halsey, má na YouTube přes milion zhlédnutí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

9duben úterý 20:00

9listopad sobota 20:00

Palace v Praze

, Ke Sklárně 3213/15 Koncert

Ubytování v okolí akce The Hunna v Praze

Žižkovská televizní věžPraha (1 092 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 304 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 313 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 089 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)