Peter Hook v Praze

Peter Hook v Praze

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 9.11.2018
Vstupné:

předprodej 590,-., na místě 690,-

9listopad pátek 19:00

Žánr: koncertypost-punk alternativní rock nová vlna a synthpop


Peter Hook & The Light zahrají v Praze songy Joy Division i New Order v Lucerna Music Baru, kde předvedl Petr Hook, vlastním jménem Peter Woodhead, svou retrospektivní show již dvakrát. Málokteré jméno vyvolává v post-punkové generaci větší emoce než kapela Joy Division, která fungovala pouhé čtyři roky a vydala dvě alba. Bývalý basák Joy Division Peter Hook se svoji novou kapelou The Light dopřává fanouškům možnost přenést se nejen do éry kultovních Joy Division, ale i New Order, do kterých se kapela po sebevraždě zpěváka Iana Curtise přeskupila. Poslední koncert se v Lucerna Music Baru uskutečnil dne 16. ledna 2016 a měl obrovský úspěch. Tentokrát budou set tvořit hlavně výběrová alba Substance od Joy Division i New Order.

Po koncertě v roce 2016 média uvedla toto:

„She’s Lost Control a závěrečná Love Will Tear Us Apart Lucernu bouraly a vyvolávaly - ach ano, další klišé - pocit sounáležitosti. Každoročně zažít netřeba, ale jednou za pár let dojme. Ať už jste teprve náctiletí, nebo nosíte tu samou džínovou bundu -cet let.“ – Full Moon

„Hook a The Light do Prahy přivezli energickou a perfektně vyváženou show, která i přes svou délku utekla jako voda. Možná proto, že vše, a zvláště když zazněl poslední tón a slova láska nás znovu rozdělí, do sebe krásně zapadlo. Hudebníkům se podařilo předat poselství - ačkoliv svět už svého Curtise mít nikdy nebude, jeho odkaz stále žije a žít bude.“ – Musicserver.cz

„Byla nastolena rovnováha ve vesmíru a jen těžko se dá transformovat do slov pocit, když se pak všichni loučili společným zpěvem ikonické písně Love Will Tear Us Apart.“ – iReport.cz.

Jak bude vypadat letošní koncert Petera Hooka & The Light se musíme nechat překvapit. Ale co je jisté již teď je, že emočně bude určitě opět velmi skvělý.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Peter Hook v Praze

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)