Summer seafood sundays na Letné - každou neděli

Summer seafood sundays na Letné - každou neděli

Adresa:

Praha 7, Letenské sady 341

Termín: 15.7.2018 23.9.2018
Vstupné:

zdarma

15čvc - 23zář celý den

Žánr: ostatní akce


SUMMER SEAFOOD SUNDAYS Přijďte si každou letní neděli užít na pražskou Letnou středomořské delikatesy z mořských plodů a ryb, stejně jako nejčerstvější suroviny k přípravě delikátních pokrmů.. To vše ve stínu stromů, či na pláni zalité sluncem, už chybí jen moře ale řeka je na dohled.. SUMMER SEAFOOD SUNDAYS na Letné se od začátku července těšily oblibě natolik, že jsme se na základě pozitivních ohlasů rozhodli, že na Letné zůstaneme a můžete si tak užít každou letní neděli v Letenských sadech v režii chorvatských ryb a MAARE.

Pro milovníky ryb a dalších plodů moře jako stvořené. Přímo uprostřed parku si můžete užít na dece skvělý seafood piknik. Grilované kalamáry, krevety, chobotnice, všechny druhy mořských ryb – mořský vlk, pražma, tuňák sashimi, ale i sardinky nebo makrely, které si na místě vyberete, a které vám s radostí ugrilujeme. Dále se těšte na různé druhy salátů, čerstvý chléb...Přijďte si užít prima seafood den. Léto v Praze nemůže být lepší!

Kromě delikates jako například kalamáry, chobotnice a krevety na grilu, mušle na víně, rozmanité seafood saláty, tataráky a carpaccia, k degustaci návštěvníci také jistě ocení unikátní trh s čerstvými rybami, mořskými plody, olivovým olejem... Přímořskou atmosféru si tak budou moci vychutnat v úplnosti. Hlavním cílem, kromě příjemné zábavy, je nejen poznání a propojení různých kultur z oblasti Středozemního moře prostřednictvím jejich kuchyní, ale také prezentace rybí a seafood gastronomie jako ideální pro letní období i zdravý životní styl na celý rok.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Summer seafood sundays...

Tyn Yard ResidencePraha (906 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (1 046 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 100 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 028 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 090 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 671 m)