Imogen Heap v Praze

Imogen Heap v Praze

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 5.10.2018
Vstupné:

627,- - 1 370,- Kč

5říjen pátek 20:00

Žánr: koncertyRock Pop Alternativa/Indie Elektronika


Koncert Imogen Heap se přesouvá do intimnějšího Lucerna Music Baru

Britská hudebnice Imogen Heap, která na začátku tisíciletí krátce spolupracovala s producentem Guyem Sigsworthem, se kterým tvořila trip-hopové duo Frou Frou a kterou za velký vzor označují i takové superhvězdy jako Taylor Swift nebo Katy Perry, tak právě tahle dvojice se 5. října představí naživo v Praze. Imogen Heap patří k nejvýraznějším postavám vývoje popové hudby posledních dvaceti let. Pohybuje se v žánru indie, pop, rock, trip hop a elektro.

Diskografie

1998 - iMegaphone, debut
2002 - FROU FROU: Details, spolupráce s Guyem Sigsworthem
2005 - Speak For Yourself
2009 - Ellipse (původně mělo vyjít už v roce 2008 pod názvem Hideaway)
2014 - Sparks

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Imogen Heap v Praze

Apartments Václavské náměstí Praha 1 (69 metrů)

Apartments Štěpánská Praha 1 (100 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (704 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (770 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (529 m)