Mercedes-Benz Prague Fashion Week v Praze

Mercedes-Benz Prague Fashion Week v Praze

Adresa:

Praha 1, Husova 20

Termín: 31.8.2018 7.9.2018

31srp - 7zář celý den

Žánr: ostatní akceMóda Art/design


Sestava návrhářů na nadcházející edici Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku potvrzena. Přehlídky se v září vrátí do monumentálního Clam-Gallasova paláce.

Známé značky i nováčci

Zářijová edice Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku (MBPFW), která představí kolekce módních návrhářů a značek na sezónu jaro/léto 2019, se uskuteční v termínu 31. srpna až 7. září 2018. Odborná komise složená ze zástupců módních a lifestylových magazínů Dolce Vita, Elle, Esquire, Harper’s Bazaar, Marie Claire a PROČ NE?!, módního fotografa Benedikta Renče a ředitele MBPFW Lukáše Loskota vybrala sestavu návrhářů, kteří své kolekce předvedou v rámci čtyř přehlídkových dní – od soboty 1. do úterý 4. září 2018. Těmi jsou: Adam Kost, Alter Era, Blažek, Denisa Nová, Dominika Kozáková, CHATTY, Imreczeova, Jan Černý, LAFORMELA, Michael Kovacik, Nehera, Pavel Brejcha, Tereza Vu, Zuzana Kubíčková a kreativní trio Lukáš Krnáč, Vivien Babicová a Kristýna Coufalová. Kromě návrhářů a značek svou tvorbu opět představí také studenti Ateliéru designu oděvu a obuvi pražské Vysoké školy uměleckoprůmyslové a nově také posluchači zlínského Ateliéru designu oděvu Univerzity Tomáše Bati. Na programu bude také přehlídka letošního vítěze talentové soutěže pro začínající návrháře VAN GRAAF Junior Talent Martina Kohouta.

Přehlídku domácí módy obohatí také zahraniční hosté – studenti prestižní japonské BUNKA Fashion Graduate University a výběr současné nizozemské autorské tvorby představí časopis Dolce Vita.

Móda se vrací do historického paláce

Fashion Temple, tedy místo konání módních přehlídek Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, znovu obsadí jednu z nejvýznamnějších barokních palácových staveb v Praze, Clam-Gallasův palác na Starém Městě. „Vracíme se s přehlídkami do historického paláce, ale jeho prostory nyní ukážeme ze zcela jiného úhlu. Odhalíme i zákoutí, která v minulé edici vidět nebyla. Diváci tedy budou mít opět nový zážitek a dostanou se do míst, která běžně nejsou přístupná veřejnosti,“ vysvětluje ředitel pražského týdne módy Lukáš Loskot.

Předprodej vstupenek

Předprodej VIP vstupenek na přehlídkovou část módního týdne zahájí organizátor v druhé polovině července. Standardní vstupenky se začnou prodávat v srpnu 2018.

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

18dub - 21dubcelý den

2srp - 31srpcelý den

Ubytování v okolí akce Mercedes-Benz Prague...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (109 metrů)

The Emblem HotelPraha (137 metrů)

ValentinskaPraha (142 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (171 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (218 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (498 m)