Hurá na prázdniny s Pavlem Kožíškem - Praha

Hurá na prázdniny s Pavlem Kožíškem - Praha

Adresa:

Praha 14, Ke Kulturnímu domu 14

Termín: 23.6.2018

23červen sobota 15:00

Žánr: ostatní akcesoutěže a hry rodina děti show


Školní rok se blíží ke konci a kdo by se netěšil na prázdniny?

KD Bílá Hora pro vás v sobotu 23. 6. od 15 hod do 23 hod chystá zábavné odpoledne nabité programem pro děti i dospělé HURÁ NA PRÁZDNINY s Pavlem Kožíškem.

Zahájení bude plné písniček a vystoupí i děti z Muzikálového kurzu KDBH, které vám v pořadu LETEM SVĚTEM MUZIKÁLEM povypráví něco o žánru „muzikál“ a zazpívají několik známých písniček z muzikálů (např. Let the sunshine, Letní láska a jiné…).

Pavel Kožíšek, nejznámější a nejúspěšnější český kouzelník, vás pobaví nejen svým vystoupením. Jeho hodinová show „S kouzly kolem světa“ začíná v 16 hod. Ale naučí vás i kouzlit v kouzelnickém workshopu pro všechny generace! Ten bude probíhat od 17 do 18 hod a bude zakončen autogramiádou. Od 17 hod pokračuje také moderovaná show.

Po kouzelnickém vystoupení pokračuje hlavní program s písněmi z muzikálu Monte Cristo v čase 17:30 -18:00 zpívají živě zpěváci z tohoto muzikálu.

Další hudební program bude následovat mezi 19:00 – 22:00 koncertem kapely Eddie Edward & Friends – American Country Music. Zahrají nejen nejkrásnější standardy American Country Music v moderním hávu -Johny Cash, Willie Nelson, Kris Kristofferson…, rovněž i novější písně od Alan Jackson, Garth Brooks, Randy Travis, nebo např. známé songy od Eric Clapton, Elvis Presley a další.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hurá na prázdniny s...

Villa St. TropezPraha (1 241 metrů)

Volcano Spa HotelPraha (3.5 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (5.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (6.1 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (6.1 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (6.4 km)