Žij s hudbou s Prahou 10

Žij s hudbou s Prahou 10

Adresa:

Praha 10, Heroldovy sady

Termín: 21.6.2018
Vstupné:

zdarma

21červen čtvrtek 14:00

Žánr: koncerty


Hudba všech žánrů a pro všechny pod širým nebem – taková je hlavní myšlenka oslavy Evropského dne hudby, který proběhne ve čtvrtek 21. června 2018 na veřejných prostranstvích v Praze 10. Druhý ročník akce s názvem ŽIJ S HUDBOU S PRAHOU 10 promění park v Malešicích a Vršovicích na improvizované koncertní sály.

Letos se akce ŽIJ S HUDBOU S PRAHOU 10 uskuteční na dvou významných prostranstvích na území této městské části - v Malešickém parku, kde to rozjede hip hopová skupina INDY & WICH + LA4 a ska kapela FAST FOOD ORCHESTRA. Druhá scéna vyroste v Heroldových sadech, kde vystoupí zpěvák a kytarista ADAM MIŠÍK, ale také soubory talentovaných žáků ze Základních uměleckých škol z Prahy 10. Velký prostor chce pořadatel akce, městská část Praha 10, dát i letos začínajícím skupinám a zpěvákům.

Přihlásit se může kapela, zpěvák, či hudební formace a předvést své hudební umění před publikem. Přihlásit se mohou amatérští hudebníci a skupiny bez omezení hudebního stylu a věku, a to na email denhudby@praha10.cz. Chcete si vyzkoušet, jaké je to být DJem, nebo se podívat, jak hrají mistři tohoto oboru? Právě pro vás bude na scéně v Malešickém parku připraven DJský workshop Hudební školy Musartedo. Novinkou pro letošní ročník akce ŽIJ S HUDBOU S PRAHOU 10 bude afterparty, která po skončení hudební produkce na obou scénách proběhne v hudebním klubu Café v lese.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

20duben sobota 12:00

Noc zpěvaček – Workshop

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00

Festival Noc zpěvaček

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00

Ubytování v okolí akce Žij s hudbou s Prahou 10

Žižkovská televizní věžPraha (1 194 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 396 metrů)

Residence TrafickPraha (1 636 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 195 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.6 km)