Profesionální wrestling v ČR / Oslava 10. výročí od založení

Profesionální wrestling v ČR / Oslava 10. výročí od založení

Adresa:

Praha 8, Těšínská 600

Termín: 21.10.2018
Vstupné:

319

21říjen neděle 17:00

Žánr: sport


Art of Wrestling slaví 10 let od svého založení a při této příležitosti pořádá další večer mezinárodního profesionálního wrestlingu v České republice. Akce s názvem 10th Anniversary proběhne v pražském KD Krakov.

Na základě velkého zájmu lidí byla v tomto roce přidána ještě druhá wrestlingová show, která navazuje na předchozí Golden City Showdown v lednu 2018.

Diváci se mohou těšit na tříhodinovou akci plnou netradiční formy zábavy spojené s bojovými prvky, akrobacií a zejména interakcí s publikem, která je v této zemi rovněž velice vyhledávanou záležitostí. Pokud jste v žádané a často rychle vyprodané první řadě, ocitnete se skutečně hodně blízko celému dění a můžete přímo nasát strhující atmosféru, která pohltí každého.

Všechny dosavadní večery pod záštitou Art of Wrestling nabízely hojnou mezinárodní účast a také zapojení českých a slovenských profesionálních wrestlerů. Oslava 10. výročí nebude v tomto ohledu vůbec nic měnit a znovu bude na návštěvníky čekat atraktivní zápasnická karta s překvapivými momenty. To vše za cenově příznivé vstupné již od 319 korun. První řada je k dispozici za 419 korun.

V akci budou například Bad Bones - charismatický zarputilý zápasník s velkou fanouškovskou základnou po celé Evropě. V říjnu to budou čtyři roky, co se ukázal na stejném místě v Praze a kde v hlavním taháku získal titul.

Dále se představí "Alpha Female" Jazzy Gabert - v této sportovní zábavě působí už 17 let, je milována v Japonsku, Spojených státech i Evropě. Měla na stole kontrakt od největší společnosti na světě (WWE), ale nemohla jej podepsat kvůli zranění, které ji mělo původně ukončit kariéru. Teď je však po úspěšné operaci zpátky a Praha se má na co těšit.

Chybět nebude ani slovenský wrestler Markus Mytra, který se za poslední dvě vystoupení v České republice stal miláčkem publika.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Profesionální...

Výstaviště HolešovicePraha (2.8 km)

Vila LannaPraha (3 km)

Tyn Yard ResidencePraha (4.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (4.4 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (4.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.6 km)