The Dire Straits Experience v Praze

The Dire Straits Experience v Praze

Adresa:

Praha 4, 5. května 65

Termín: 17.3.2024

17březen neděle 20:00

Žánr: koncertyrock

Umělci: The Dire Straits Experience


Hudební lahůdka The Dire Straits Experience v Praze. Nenechte si ujít!

Už skoro půl století uplynulo od založení slavné britské kapely The Dire Straits. První velký hit Sultans of Swing tehdy obletěl zeměkouli a umístil se na prvních místech světových žebříčků. V 80. letech následovaly další kultovní písně jako Money for Nothing, Calling Elvis, Walk of Life a další. Skladby Dire Straits patřily k nejoblíbenějším na televizním kanálu MTV, který jako první v 80. letech mapoval světovou hudební scénu.

Po nucené covidové pauze do Prahy míří formace The Dire Straits Experience, pokračovatelé skupiny po odchodu Marka Knopflera. Frontmanem kapely je Knopflerovi stylově velmi podobný kytarista a zpěvák Terence Rais. V sestavě působí saxofonista, držitel ceny Grammy Chris White, na bicí hraje Chris Whitten, a na klávesy Simon Carter.

Při všech svých návštěvách Česka si získali fanoušky a prokázali, že kultovní písně kapely umí zahrát naprosto excelentním způsobem. U toho zkrátka nemůžete chybět!!

Po odchodu legendárního Marka Knopflera v 90. letech kapela The Dire Straits pokračuje pod hlavičkou The Dire Straits Experience v sestavě, ve které částečně působí původní členové z 80. let.Frontmanem kapely je Markovi...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Dire Straits...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)