Czech Nature Photo

Czech Nature Photo

Termín: 22.5.2018 31.10.2018

22kvě - 31říj celý den

Žánr: výstavy


Multižánrové centrum zaměřené na fotografii Czech Photo Centre organizuje již více než dvacet let prestižní novinářskou soutěž Czech Press Photo, ve které sdružuje nejlepší české a slovenské fotografy, kteří každoročně přinášejí obrazové svědectví o událostech napříč celým světem. V roce 2017 založilo novou soutěž Czech Nature Photo, prostřednictvím které chce ukázat přírodu celého světa tak, jak ji vidí čeští a slovenští fotografové. V roce 2017 proběhl pilotní, nultý ročník.

Národní zemědělské muzeum se v roce 2018 stalo partnerem kategorie „České zemědělství a venkov“. Fotografická soutěž pod křídly renomované agentury se současně stala jednou z událostí jubilejního roku muzea, které bylo založeno právě před 100 lety.

Představujeme vítězné a nominované fotografie kategorií „České zemědělství a venkov“ a „Český les“ a vybrané práce zemědělské kategorie na téma „Pohled do krajiny zemědělce“.

Kategorie „České zemědělství a venkov“ v rámci fotosoutěže s přírodní tematikou navíc umožňuje upozornit na význam zemědělství jako součásti péče o krajinu, vodu, půdu, hospodářská, ale i volně žijící zvířata. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Czech Nature Photo

Tyn Yard ResidencePraha (978 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (1 036 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 121 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 129 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 134 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 716 m)