Den dětí s novou hrou Mezi literaturou a filmem

Den dětí s novou hrou Mezi literaturou a filmem

Adresa:

Praha 1, Saská 3

Termín: 1.6.2018 3.6.2018

1čer - 3čer celý den

Žánr: výstavypro děti


Pátek až neděli 1. – 3. června 2018 vyhlašuje Muzeum Karla Zemana Dny literární a filmové zábavy. Pouze během těchto tří dnů si můžete zahrát novou hru Mezi literaturou a filmem. Troufáte si odhadnout, jakou literární předlohou se inspiroval Karel Zeman k vytvoření Cesty do pravěku? A věděli byste, jak vypadají rytinové ilustrace z Barona Prášila? Že to z hlavy nevíte? Nevadí! Odpovědi na všechny zapeklité i jednodušší otázky najdete v expozici Muzea. Garantujeme Vám, že při této hře objevíte v Muzeu věci, kterých jste si nikdy před tím nevšimli a přijdete na souvislosti, které Vás ani nenapadly!

Pro ještě větší zábavu je podmínkou hry vytvoření týmu od 3 do 8 členů. Přijďte tedy celá rodina, i s babičkou a dědečkem, nebo se spřátelenou rodinou od vedle, a nezapomeňte se dopředu registrovat na konkrétní čas a den, ať pro vás stihneme vše připravit. Na každou půl hodinu se mohou registrovat až 2 týmy. Začínáme už v 10.00 hod. Poslední hra začíná v 18.00.

Každý tým si před začátkem hry bude moct navíc vyrobit svou vlastní originální týmovou placku, a to zcela ZDARMA!

Všechny týmy, které úspěšně dohrají novou hru do konce, se mohou zúčastnit slosování o různé knižní novinky i klasiky a filmy Karla Zemana. Protože my chceme dělat našim návštěvníkům jen radost! Každý výherní balíček obsahuje minimálně jednu knihu a jedno DVD.

Tak neváhejte už ani chvilku a zaregistrujte svůj tým na konkrétní den a čas pomocí formuláře. Nová hra zaručeně vykouzlí úsměv na tváři nejenom všem prťatům a puberťákům, ale také všem hravým dospělým!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den dětí s novou hrou...

The Golden Wheel HotelPraha (631 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (659 metrů)

ValentinskaPraha (675 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (179 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (666 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (652 m)