Aladine pořádá letní kreativní tábor

Aladine pořádá letní kreativní tábor

Adresa:

Praha 2, Římská 12

Termín: 23.7.2018 10.8.2018

23čvc - 10srp celý den

Žánr: ostatní akcetábor pro děti


Zůstáváte v létě v Praze a hledáte pro děti zajímavý program? Co říkáte na pět dnů nabitých tvořením, barvami, nejrůznějšími technikami, ale spojené i s výlety do okolí, vědomostními a jinými hrami, a to vše off-line?

Bavit se tady budou všechny děti od 7 do 15 let, které na kreativním táboře Aladine čeká především spousta zábavného tvoření. Vyrobí si vlastní triko i batoh. Budou malovat i potiskovat textil, ale hlavně objeví tajemství barev ve spreji, protože v každém z nás je kousek sprejera! Jistě je nadchne nová super zábavná technika Geli plate, která je založená na podložce podobné želatině a otevírá nepřeberné možnosti tvoření, kdy budou děti kombinovat barvy, razítka, šablony, obtiskávat přírodniny či obrázky a texty z časopisů. Ke slovu se dostanou také recyklované materiály, a to vše malí umělci zpracují do finálního deníku či alba. Rády se ovšem také pustí do tvorby kreativního diáře, prázdninového deníku, ozdob, záložek, nálepek a dalších výtvorů do deníčků z papíru, kartonu, ale i fima.

Při tvorbě diamantových zápisníčků zase objeví krásu nových diamantových barev, které se náramně hodí k tématu populárních jednorožců či mandal. Na pořadu dne ovšem budou také dřevěné věšáčky do pokojíčků, krabička na poklady, kouzelná zrcátka a mnohé další. Na tomto příměstském táboře ovšem nebudou chybět ani hry, procházky, objevování Prahy a zábavné vědomostní hry!

Termíny příměstských táborů: 23. 7. – 27. 7. 2018 a 6. 8. – 10. 8. 2018

Oběd, zdravé chutné svačinky, pitný režim a veškerý materiál jsou zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Aladine pořádá letní...

Royal Court ApartmentsPraha (462 metrů)

Royal Court HotelPraha (828 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 129 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 125 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 134 m)