Ezotera - prodejní výstava

Ezotera - prodejní výstava

Adresa:

Praha 4, Lomnického 1

Termín: 2.6.2018 3.6.2018
Vstupné:

0-165

2čer - 3čer celý den

Žánr: výstavy


Ve dnech 2.-3.6.2018 se uskuteční v Praze další prodejní výstava Ezotera, na kterou vás srdečně zveme. Výstava Ezotera, která se tradičně koná třikrát do roka, si během posledního desetiletí získala velkou oblibu, návštěvnost a ohlas. Tato akce je určena všem, kteří se zajímají o zdraví, ezoteriku a osobní rozvoj, přírodu a alternativní obory.

V pestré výstavní části můžete nakoupit nejen nejrůznější zboží jako je přírodní kosmetika, různorodé šperky, oblečení, ale také kvalitní věci pro domácnost – např. ekodrogerii, mandaly, dekorační a bytové předměty a mnoho dalšího. Na výstavě najdete také oblíbené poradny alternativní a klasické medicíny, kde oceníte zejména osobní přístup našich poradců. Přímo na místě je také zajištěno stravování, a to vegetariánské, makrobiotické a raw. Výstavní část zpestří krátké doprovodné programy přímo ve výstavním prostoru.

Součástí výstavy Ezotera jsou také zajímavé přednášky a další programy, probíhající na čtyřech místech současně. Mezi lektory tentokrát přivítáme např. mongolskou šamanku a vědmu Iris Turečkovou Palaanovou, filipínskou léčitelku Estelu Palaris Orbito, léčitele Dr. Evu Moučkovou a Josefa Kaplana, spisovatele Pavla Zieglera. Pozvání přijali také Gabriela Filippi - populární herečka a autorka Léčivého divadla a Ing. Adolf Inemann.

Dozvíte se více např. o Tajných rituálech krásy, Skrytých příčinách depresí a stále více aktuální téma Borelióza a jak na ní. Naučíte se jak pečovat přírodně o svou pokožku a chránit ji při opalování. Prozradíme vám Recept na dlouhověkost. V sobotu je pro vás také připraveno odpoledne s Portálem osobního rozvoje Příznaky transformace, ve kterém si Zdarma užijete zajímavé programy a zábavné aktivity.

Výstava probíhá v Hale TJ Pankrác, která se nachází cca 100 metrů od východu z metra C, stanice Pražského povstání. Vstup a celý prostor výstavy je bezbariérový. Pro návštěvníky je výstava otevřena v sobotu od 10.00 do 19.00 hod., v neděli od 10.00 do 18.00 hod. Vstupné do výstavního prostoru je Zdarma. Celodenní vstupné na přednášky 165,- Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

14čer - 31procelý den

Andy Warhol

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

11dub - 14dubcelý den

14kvě - 15kvěcelý den

Ubytování v okolí akce Ezotera - prodejní...

VIPliving HouseboatPraha (946 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 012 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 495 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 545 m)