Poetický večer v rámci projektu Pomáháme poezií

Adresa:

Praha 2, Italská 13

Termín: 30.5.2018
Vstupné:

Dobrovolné

30květen středa 19:30

Žánr: ostatní akce


Poetický večer v rámci projektu Pomáháme poezií. Čtení je pojaté jakožto open-mic, neboli otevřená scéna, takže každý může dostat svůj prostor! (Cca 15 minut).

Přijďte si poslechnout současnou básnickou generaci, popít dobré víno, nebo objevit nové přátele v kouzelném prostředí kavárny/ vinárny a knihkupectví BOŽSKÁ LAHVICE.

Vstupné je dobrovolné, celý výtěžek půjde na projekt SenSen od Konta BARIÉRY

JAKO HUDEBNÍ HOST SE PŘEDSTAVÍ:

  • Joys From Lost. Dvojice Joys from Lost je z Olomouce.  Zpěvačka Anička má zkušenosti z křesťanských kapel, ve kterých dříve působila a zpěvák a kytarista Dawey hraje v rockových kapelách. Dohromady se hudebně dali během buskingu v historickém centru Verony a po návratu domů začali koncertovat spolu. Hrají rockovou muziku, která sem tam vybočí k popu nebo southern rocku.
  • Zolli (Jolana Hempelová)
  • Mikoláš Štrajt. Na internetech známý jako Severák - bývalý básník a budoucí filmař / předstírá, že je fotograf / v zimě hraje loutkové divadlo a v létě provází po Praze / píše, aby se nezbláznil.
  • Pája Borská je z Brna, ale nyní je v Praze. Píše krátké poetické texty bez názvu a s názvem. Má ráda smutné a stručné, ale hutné básníky a krajinu po dešti. Studuje bohemistiku.
  • Andy Koudelková. Žije na vesnici kousek za Prahou a studuje na obecném gymnáziu v Brandýse nad Labem. Většinu času ale tráví v Praze, kde se věnuje svým oblíbeným činnostem - vysedáváním u kafe či vína s knihou (preferuje klasiku) a navštěvování divadel. Píše již odmala - když byla mladší, několikrát se umístila v literární soutěži - ač se její poezie a tvorba obecně s věkem měnila. Začala s dětskými rýmovanými básněmi a nyní jsou její básně tvořeny převážně z kratších textů, které pojednávají o jejím rozpoložení a dojmech ze společnosti kolem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Poetický večer v...

Royal Court ApartmentsPraha (526 metrů)

Royal Court HotelPraha (857 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 182 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 020 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 173 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 300 m)