Plzeňský festival vína 2018 - jaro

Plzeňský festival vína 2018 - jaro

Adresa:

Plzeň, Kopeckého sady

Termín: 27.4.2018 28.4.2018
Vstupné:

100

27dub - 28dub celý den

Žánr: festivaly


Plzeňský festival vína vstupuje do třetího ročníku své existence. Stále populárnější akce se i letos uskuteční v jarním a podzimním termínu. Oproti loňskému roku budou však oba dva termíny dvoudenní.

Jarní termín proběhne v pátek a v sobotu 27. a 28. 4. 2018 v Kopeckého sadech v Plzni. V krásných prostorách sadového okruhu se představí 20 pečlivě vybraných, výhradně malých a středních vinařství z Moravy a z Čech. U jejich stánků budou moci návštěvníci ochutnávat degustační vzorky toho nejlepšího, co tuzemská produkce v současnosti nabízí. Kromě vína bude k zakoupení také široký sortiment tematického občerstvení.

Organizátoři akce připravili pro návštěvníky zajímavý doprovodný program. Odpolední hodiny budou patřit Cimbálové muzice Ondřeje Šáchy, která navodí tu pravou vinařskou atmosféru. Páteční večer rozproudí balkánské rytmy v podání plzeňské kapely Tabasker a v sobotu roztančí publikum elektroswingová partička Electro Swing Allstars. Návštěvníci se mohou dále těšit na vědomostní, senzorické a pěvecké soutěže o hodnotné ceny, fotobudku nebo třeba dětský koutek.

Festivalem bude provázet moderátor Luděk Holý, kterého doplní odborník na víno, pan Jiří Hudec. Oblíbená dvojice svým nezaměnitelným způsobem představí všechny přítomné vinaře, doporučí nejzajímavější vzorky a současně se podělí alespoň o trochu svých bohatých znalostí. 

Otevírací doba areálu bude 12:00 – 22:00. Vstupenky budou k zakoupení pouze na místě za cenu 100 Kč (v ceně degustační sklenice a katalog vinařství). Akce se koná pod záštitou Martina Baxy, prvního náměstka primátora města Plzně.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Plzeňský festival...

Vila VerunkaPlzeň (6.7 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.1 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.5 km)