Úspěchobraní 2018

Úspěchobraní 2018

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 4.4.2018
Vstupné:

350 Kč

4duben středa 17:00

Žánr: festivaly


Třetí ročník putovní konference Úspěchobraní proběhne 4. dubna v Plzni, mezi řečníky přivítá například úspěšného Janka Rubeše, který za svůj investigativní pořad Praha vs. Prachy získal Křišťálovou lupu v kategorii Obsahové inspirace.

Po úspěšných dvou ročnících, kdy se konference Úspěchobraní konala ve Zlíně a v Praze, zavítá toto inspirativní setkání s mladými úspěšnými lidmi do plzeňské Papírny. Mezi potvrzenými řečníky je devatenáctiletá česká podnikatelka a designérka Lucie Štruncová, jejíž umělecké předměty z polymerové hmoty se prodávají po celém světě, Janek Rubeš a další. 

Konference si klade za cíl představit osobnosti ve věku do 30 let, které se živí tím, co je baví. V rámci přednášek se účastníci dozvědí o jejich začátcích, inspiraci, zkušenostech i problémech, které řečníky během jejich kariéry potkaly. Hlavním smyslem Úspěchobraní je odbourat mýty, které ohledně úspěchu panují, díky reálným příkladům skutečných lidí. Účastníci pak mohou s řečníky debatovat v uvolněné atmosféře. V minulosti na konferenci přednášeli například umělci Paulie Garand a Kazma, podnikatel Tomáš Čupr, bývalá marketingová ředitelka společnosti ZOOT Pavlína Louženská či paralympionik Jan Povýšil. Úspěchobraní 2018 se koná v plzeňské Papírně 4. dubna, pořadateli jsou mladí podnikatelé Jiří Doležal a Jan Emler, kteří stojí za úspěšnou značkou inovativních českých motivačních diářů Doller. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Úspěchobraní 2018

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)