Rockové legendy

Rockové legendy

Adresa:

Plzeň, Úslavská 75

Termín: 18.11.2018
Vstupné:

1290

Žánr: koncerty


Bonfire pozvali některé legendární zpěváky na úžasné turné! Velká rocková show se odehraje v listopadu v Plzni a nabídne zábavu pro všechny fanoušky hard rock a metalu! Celý rockový cirkus hvězd startuje v Německu 2.11. a končí 20.11. v Hannoveru.

Plzeň se stává jedinou zastávkou v celé ČR, kde na jednom podiu zazpívají Turner, Moog, Tate, Kimball, Quaster a další.... Zažijte největší rockové hity v historii – zahrají je Bonfire a jejich přátelé, kterými nejsou nikdo jiný, než někdejší či současní zpěváci kapel jako Rainbow, Deep Purple, Puhdys, Toto, UFO, Survivor, popř. Geoff Tate, který s Queensryche nazpíval výborné album Operation: Mindcrime V roce 1987 o sobě dala skupina Bonfire vědět klasikou "Sweet Obsession" a "Sleeping All Alone". O 30 let později píší s Joe Lynn Turnerem (ex Rainbow, Deep Purple) baladu "Without You" pro album "Byte the Bullet".

Hans Ziller a Phil Mogg spolupracovali již v roce 2014. Bobby Kimball se zase účastnil charitativního festivalu "Rock For Asia", kde mimo jiné hvězdy vystupovali i Bonfire a Hans Ziller akci organizoval. "Myšlenkou na turné Bonfire a přátelé se zabývám již dlouho," říká Hans Ziller," chceme hrát ve velkých halách, kdy se Bonfire pasují do role doprovodné skupiny a doprovodí rockové legendy jako Joe Lynn Turner, Dieter Hertrampf, zvaný Quaster, Phil Mogg, Geoff Tate, Bobby Kimbal...každý z nich dostane dostatek prostoru pro několik svých hitů ze své éry, takže celá tříhodinová přehlídka je nabitá nesmrtelnými rockovými klenoty jako "I Surrender", "Stone Cold", "Lights Out", "Doctor Doctor", "Jet City Woman", "Hold The Line", "Africa" The Tiger "a" First Time "a pocta Deep Purple s písněmi jako" Burn "," Child In Time "a" Smoke on the Water "- a to jsme jich vyjmenovali jen pár. A samozřejmě nebude chybět pár hitovek od Bonfire samotných. on-line předprodej www.rockpalace.cz info LWproduction@seznam.cz nebo mobil 603790626

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

25duben čtvrtek

12duben pátek 21:00

Ubytování v okolí akce Rockové legendy

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.4 km)

Vila VerunkaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.4 km)