Jazz, blues & food víkendy v Nebespánu

Jazz, blues & food víkendy v Nebespánu

Adresa:

Kašperské Hory, Náměstí 7

Termín: 24.2.2018 16.6.2018

Žánr: koncertyjazzbluesvokální


Jazzové a bluesové legendy se budou potkávat ve stylové kavárně a restauraci Nebespán, jejíž majitelé se rozhodli spojit své dvě velké vášně - kvalitní hudbu a dobré jídlo. Nově vás tady tak letos čekají hned tři úžasné večery plné skvělé hudby a výborné gastronomie, protože na pořadu dne bude kromě kulturních zážitků také degustace specialit zdejšího francouzského šéfkuchaře…

Nebespán v Kašperských Horách je navíc nejen útulná kavárna a restaurace, kde ochutnáte lahodné francouzské i šumavské speciality, poctivé domácí zákusky a skvělou kávu, ale také první boutique hotel na Šumavě. 

Sobota 24. 2. 2018: FIVE RIVERS BLUES BAND

Band bubenického esa a skladatele Ivana Audese vám předvede pořádnou show – čeká vás večer, při kterém zazní jak nejznámější bluesové skladby, tak autorské kompozice.

Sobota 12. 5. 2018: NAJPONK TRIO + speciální hosté Valery Ponomarev a Osian Roberts

Budete mít jedinečnou příležitost slyšet v plné formě jednoho z nejlepších světových jazzových trumpetistů a bývalého člena Art Blakey’s Jazz Messengers, za doprovodu jednoho z nejlepších jazzových pianistů!

Sobota 16. 6. 2018: MIRKA NOVAK & DREAM BAND, jazz groove latin fusion

Soulová zpěvačka, rodačka ze Sušice, Mirka Novak, přináší na jeviště unikátní hlasový projev s výrazným rytmickým cítěním. Její silnou stránkou je vokální improvizace – scat. Pravidelně navštěvuje USA, kde spolupracuje s významnými muzikanty jazzové r’n'b soulové scény.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jazz, blues & food...

Rezidence VogelsangKašperské Hory (3.5 km)

Sport hotel Pekárna SušiceSušice (10.4 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (12.4 km)