Judas Priest a Megadeth v Plzni

Judas Priest a Megadeth v Plzni

Adresa:

Plzeň, Štefánikovo náměstí 1

Termín: 12.6.2018
Vstupné:

1290 - 1790,-

12červen úterý 19:00

Žánr: koncertykoncert metal heavy metal hard rock

Umělci: Judas PriestMegadeth


Judas priest se v rámci svého aktuálního turné vrátí ještě jednou do České republiky, společně s megadeth se představí 12. června 2018 v plzeňské  Home Monitoring Areně.

Judas Priest: Existuje jen několik heavy metalových kapel, kterým se podařilo dosáhnout toho, čeho judas priest během své téměř 40 leté kariéry. A i přes svou popularitu a vliv, které jsou na historickém maximu (jak o tom svědčí ocenění grammy z roku 2010 v kategorii „best metal performance"), Judas Priest znovu berou útokem tuto planetu na svém světovém turné. Fanoušci budou mít šanci vidět a slyšet kapelu, která definovala podobu heavy metalu tak, jak jej známe dnes.  

Megadeth: Během posledních dvou dekád si megadeth vydobyli nepřehlédnutelné místo na metalové scéně, jejíž odnož, thrash metal, v podstatě definovali.

Judas Priest, pocházejí z anglického Birminghamu, kde se dali dohromady v roce 1970. Ovšem až v roce 1974 přišel do kapely zpěv ák Rob Halford a nahradil Alana Atkinse. Ozdobeni kůží a řetězy se do povědomí fanoušků dostali již...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Judas Priest a Megadeth...

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.4 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.3 km)