Zaum + Firebreather

Zaum + Firebreather

Adresa:

Plzeň, Bezručova 5 a 7

Termín: 31.10.2017
Vstupné:

100,-

31říjen úterý 20:00

Žánr: koncertypopmetal


Po cca 2 letech se znovu podařilo ulovit na jejich cestě evropou kanadské psych doom duo Zaum, kterým budou dělat společnost Firebreather ze Švédska a možná ještě jedna kapela, která se nebude bát vystoupit během halloweenského večera.

ZAUM /can psych / doom / sludge / drone / mantra

Zaum jsou duo z východu se silou egyptských bohů. Kanadská dřevorubecká škola na výletě na blízkém východě. Stylově asi nejvíce podobající OM a Sleep… Znějící jakoby členové zmíněných kapel jammovali uprostřed dun pouště…

Mantra, doom, sludge, stoner, drone a ještě znova mantra se jako ozvěna prolíná magickým světem Oracles… Doprovodné zvuky středního východu prosvicují temnotu…Hypnotická síla Tě pomalu svede o několik staletí zpět, nemá cenu utíkat, seš chycenej a pomalým tempem vláčen světem plných písečných bouří... Kromě kytary a bicích Zaum využívají i Sitar, což dělá jejich hudbu ještě více eastern žejo. Je jakýmsi tlukotem srdce kapely, otvírajícím svět Oracles i dalším klasičtějším nástrojům. Zaum mají na kontě další dvě desky a v Plzni je uvidíme podruhé!

Zbrusunohá kapela, která vzešla z popela doom metalové kapely Galvano a hraje těžkotonážní stoner nebo něco takovýho. Občas můžeš zaslechnout Baroness nebo Kylesu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

30srpen pátek 15:00

Ubytování v okolí akce Zaum + Firebreather

Vila VerunkaPlzeň (6.6 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.4 km)