Auto Moto Show 2017 na letišti Staňkov

Adresa:

Staňkov

Termín: 23.9.2017
Vstupné:

zdarma

23září sobota 12:00

Žánr: ostatní akceautomobilypřehlídka


Je to tu znovu - již po třetí přichází Auto Moto Show na letišti Staňkov! Tentokrát 23. září 2017 už od 12:00. Máte se na co těšit! Nebude to obyčejná auto-moto show. Nebude to nic obvyklého. Můžete se zúčastnit s celou rodinou a všichni se budou bavit. Uvidíte spoustu nových vozů i motocyklů, zahrajete si různé hry a dobře se najíte.

Co uvidíte? Nové a předváděcí automobily ŠKODA, Volkswagen, SEAT a Honda. Nové motocykly Honda Motor. Autogramiáda - Ivan a Klára Trojanovi, HC Plzeň. Škoda Fabia s nájezdem 1 250 000 kilometrů. Závodní speciál Petra Fulína - Leon Cupra Racer. Jízdy zručnosti s novým vozem VW Crafter. Odhalení novinky SEAT Arona a Volkswagen Arteon. Závodní simulátor SEAT, představení motocyklu HONDA X-ADV a automobilu Civic Soutěž o vůz na měsíc.

Zúčastněte se závodu se sportovním vozem Golf R, Type-R, Leon Cupra nebo Octavia RS - odměnou vám může být zapůjčení automobilu na celý měsíc.

Pro děti bude připraven speciální skákací hrad, AVON truck pro ženy, horolezecká stěna. Pro všechny pak vyhlídkové lety, taneční workshop a na závěr živá hudba. Těšíte se? My už se nemůžeme dočkat! Objednané počasí máme, vše je zařízeno do posledního detailu. #připraveno

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeňský kraj Akce v obci Staňkov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Auto Moto Show 2017 na...

Sweet HomePříchovice (20.5 km)

Steak Restaurant Penzion Country SaloonKlatovy (22.9 km)

Wellness hotel CentrálKlatovy (23.4 km)