Tata Bojs – Futuretro 2017

Tata Bojs – Futuretro 2017

Adresa:

Plzeň, Presslova 14

Termín: 25.11.2017
Vstupné:

350

25listopad sobota 20:00

Žánr: koncertyRockPop

Umělci: Tata bojs


Kapela Tata Bojs nachystala na listopad a prosinec 2017 celkem sedm unikátních koncertů, na nichž kompletně přehraje své přelomové album Futuretro. V Plzni vystoupí 25. listopadu.

Album Futuretro které je zcela zásadním počinem nejen pro Tata Bojs ale také pro domácí hudební scénu jako takovou, dostalo kapelu v době svého vydání v roce 2000 na titulní strany takřka všech tehdejších hudebních časopisů, vyneslo jí první dvě nominace v Cenách Akademie populární hudby a kromě řady dalších ocenění následně také titul „Album desetiletí“ v anketě MF Dnes.

Nyní, sedmnáct let od jeho vydání (a pět let od vydání sběratelské edice Futuretro Max), se k této přelomové nahrávce Tata Bojs znovu vracejí. A jak to v případě Milana Caise, Mardoši a spol. bývá, půjde o jedinečnou, do posledních detailů dotaženou událost. U příležitosti turné navíc Futuretro vyjde v reedici na 2LP.

Tata Bojs je česká, resp. pražská alternativní hudební skupina, vznikla v roce 1988. Zakládajícími členy jsou Mardoša a Milan Cais, ve stálé sestavě hrají i Vladimír Bár, Dušan Neuwerth a Jiří Hradil. Jejich Nanoalbum získalo v...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tata Bojs – Futuretro...

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.7 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.1 km)