Plzeňský business kotel vol. 20: Tajemství úspěšné značky

Plzeňský business kotel vol. 20: Tajemství úspěšné značky

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173/2

Termín: 28.6.2017
Vstupné:

150 – 200

28červen středa 18:00

Žánr: ostatní akcepřednáškyDebata


Narozeninové 20. diskuzní a networkingové setkání plzeňských podnikatelů, startupistů a studentů bude tentokrát zaměřené na Tajemství úspěšné značky. Ptáte se proč a jak budovat značku? Co vám dobrá značka přinese? Spíkři a zástupci úspěšných značek vám na tyto otázky odpoví.

Program:

  • 18:30–20:00 Moderovaná diskuze s hosty – Přijďte si poslechnout názory a zkušenosti hostů a ostatních účastníků, přijďte diskutovat. Pokud máte konkrétní otázky, které vás k tématu zajímají, přineste si je s sebou.
  • 20:00–21:00 Organizovaný networking – Naučte se jak lépe navazovat kontakty. Jak začít konverzaci a jaké otázky pokládat. To vše vás čeká v této networkingové části.
  • 21:00 Narozeninová aferparty a volný networking – Budete mít možnost probrat s ostatními účastníky, čemu se věnujete, a získat tak nejen hodnotné informace, ale také kontakty.

Každý z kotlů bude laděn do jedné z barev loga PBK. Pro tento termín byla zvolena barva růžová. Plzeňský business kotel ještě neznáte a říkáte si, proč dorazit? Jste startupista, začínající podnikatel/ka nebo o podnikání teprve přemýšlíte? Přijďte na diskuzní a networkingové setkání, které vás inspiruje a pomůže vám zorientovat se v podnikatelském světě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Plzeňský business...

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)