Festival volného času

Adresa:

Plzeň, Chvojkovo lomy

Termín: 12.5.2017 13.5.2017
Vstupné:

Zdarma

12kvě - 13kvě celý den

Žánr: festivalpro dětizdarma


3. ročník největší přehlídky volnočasových aktivit pro děti a mládež v Plzeňském kraji představí desítky organizací pracujících s dětmi a mládeží ve volném čase.

Formou stánkových prezentací jsou připraveny činnosti a ukázky kroužků, klubů, prázdninových aktivit, příležitostných akcí a kurzů.

Účastníci mají ojedinělou možnost na jednom místě shlédnout anebo si přímo vyzkoušet činnosti v různých zájmových oblastech. Rodiče mohou na jednom místě porovnat kvalitu prezentovaných aktivit, které nabízí různé spolky, kluby, střediska volného času, domy dětí a mládeže a sektor NNO.

Neméně důležitá je možnost diskutovat se zástupci organizací o vhodném výběru aktivit pro své dítě v průběhu školního roku. Po oba dny je připravený bohatý pódiový program. V hudebních, tanečních, sportovních či divadelních vystoupeních se představí jednotlivci a soubory z řad prezentujících se organizací.

Festival bude provázet festivalová hra s názvem „Tržiště volného času“, které se mohou zúčastnit malí, ale i velcí návštěvníci. V každém stánku budou mít možnost za splnění úkolu získat festivalové peníze, které mohou na tržišti směnit za hodnotné ceny. Vstup na akci je zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival volného času

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.3 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.8 km)