Večírek s Nouzí, v níž poznáš přítele

Večírek s Nouzí, v níž poznáš přítele

Adresa:

Plzeň, U Prazdroje 7

Termín: 4.5.2017

4květen čtvrtek 19:00

Žánr: divadlovečírek


Přijďte si s námi 4. května v 19 hodin připomenout frašku V nouzi poznáš přítele do prostor Secese v Plzeňském Prazdroji.

Na další z našich narozeninových setkání, Večírek s Nouzí, v níž poznáš přítele se chystají herečky Renata Prokopová a Jana Zenáhlíková, která zazpívá písničky z inscenace. Spolu s nimi se na pódiu sejdou herci Michal Štěrba, Zdeněk Rohlíček a Petr Borovský. Za Divadelní léto nebudou chybět ředitelka festivalu Marcela Mašínová a umělecký šéf Vilém Dubnička, který Nouzi režíroval.

Připravena je tradičně tombola. Hlavní cenou bude tentokrát  voucher na oběd v plzeňské restauraci Artamo, která je zároveň i galerií výtvarného umění.

V pořadí pátá inscenace Divadelního léta měla premiéru v roce 2012, odehrávala se na zahradě Měšťanské besedy a brala si na mušku obyvatele malého italského města Fonte. Tam se v politických kuloárech, na pozadí všemožných intrik, odehrávaly situace velice podobné těm dnešním… Pracovní záznam inscenace V nouzi poznáš přítele si promítneme na závěr večírku.

Každý návštěvník získá zdarma jeden nápoj z nabídky Plzeňského Prazdroje.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

2červenec úterý 20:30

3červenec středa 20:30

16srpen pátek 20:00

Děti ráje

, Hradecká 613 Divadlo

Ubytování v okolí akce Večírek s Nouzí, v...

Vila VerunkaPlzeň (6.2 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.4 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.3 km)