Miluj svůj život: Mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Miluj svůj život: Mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Adresa:

Plzeň, Vejprnická 56

Termín: 7.7.2017 9.7.2017

7čvc - 9čvc celý den

Žánr: ezoterikazdravífestivalhudbadivadlogastro


Festival Miluj svůj život znovu otevře brány lidem, kteří se zajímají o zdravý životní styl, alternativní obory a osobní rozvoj. Základ festivalu tvoří přednášky, koncerty, cvičení a pracovní dílny probíhající hned na několika místech souběžně.

Nenechte si ujít: Agnihotra – léčení lidí, zvířat, rostlin a Země - Bernd Frank (Německo), filipínská léčitelka Estela Palaris Orbito, Guru Sansar Kaur (USA), breatharián Martin Bruncko (Slovensko), šamanka a vědma Iris Erdenechimeg Turečková Palaanová (Mongolsko), odborník na ajurvédu PhDr. Sandhu Bhagwant Singh CSc. (Indie)...

Za zmínku také jistě stojí intenzivní pracovní dílny, v jejichž průběhu si vždy určitou dovednost osvojíte nejen teoreticky, ale hlavně prakticky. Na dílny je nutné se přihlásit předem.

Již tradičně můžete v prostorách areálu navštívit také velkou prodejní výstavu, kde najdete nabídku nejrůznějších produktů a služeb. Najdete zde výklad karet, frekvenční terapii, masáže, irisdiagnostiku, čtení z ruky, výklad snů, automatickou kresbu, diagnostiku a mnoho dalšího.

Festival se koná v areálu SOU elektrotechnické v Plzni.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Miluj svůj život:...

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.5 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (10 km)