Lady salsa, styling, technika s Lenkou Sekaninovou

Lady salsa, styling, technika s Lenkou Sekaninovou

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 1.12.2016

1prosinec čtvrtek 19:00

Žánr: ostatní akcekurz tanecsoutěžtaneční


Lady salsa s Lenkou Sekaninovou - od listopadu 2016 Kurz je určen pro dámy, které již salsu tančí a chtějí se v ní zdokonalit, být si jisté v otočkách Naučit se, co s rukama a formou zábavných sestav v sobě objevit tu pravou salsa lady.

Kurz je určen jak pro stávající tanečnice, které nastoupili od září,tak i pro nové (pojede se opět technika základního kroku a nové sestavy, aby se nikdo nenudil :-). Během 10 lekcí se naučíte zábavné sestavičky, krokové variace, shines (ozdoby, které vás udělají jedinečnou), správné držení těla, elegantní ruce v salse.

Důraz bude kladen na otočky a taneční techniku. Vše pak využijete v párovém, tak v sólovém tancování. Lektorka: Lenka Sekaninová Kdy: 10 lekcí ve čtvrtek od 1.12.16-16.2.2017 (netančíme 22.12 a 29.12) v prosinci v čase 19-20h, od ledna v čase 18-19h Kde: taneční sál indické restaurace Masala Ghar, náměstí Republiky 21 Cena: 1200,-/osobu

Přihlášky mailem jana.kucerova@tanecvplzni.cz O lektorce: Lenka Sekaninová - tanečnice, choreografka, majitelka tanečního studia Dance by Lion's. Narodila se na Slovensku a tanci zasvětila celý svůj život. Mohli jste ji vidět v televizi v taneční soutěži Bailando, po boku Eduarda Zubáka. Salsu ji v roce 2000 učil jordánský mistr Ismael Loub Ismael, se kterým pak vyučovala a vystupovala.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lady salsa, styling,...

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)