Excalibur, Ferat

Excalibur, Ferat

Adresa:

Plzeň, Šeříková 13

Termín: 26.11.2016

26listopad sobota 20:00

Žánr: koncertymetal


Excalibur tentokrát v kompletní sestavě a plné formě. Melodický metal založený na kytarových dvojhlasových grifech a českých textech táhnou zpěváci Zdenek Jakubec a Standa Marhoun. Excalibur založil v roce 1986 Wilda Buzinkay.

V zakládající sestavě dále hráli Petr Šlapák (bicí), Zdeněk Bergl (kytara, zpěv), Standa Marhoun (kytara, zpěv), Jan Svárovský (zpěv) a Miroslav "Kolben" Kulhánek (kytara). Honzu Svárovského pak nahradil Zdeněk Jakubec (nyní Pumpa) a místo Zdeňka Bergla příšel ze Saponu Michal Štrauch. V roce 1992 Excalibur uspořádal, absolutně vyprodaný, poslední koncert ve "Svazáčku" (Plzeň Bory) a udělal si trochu delší uměleckou přestávku až do roku 2015.

Nyní slavíme 30 let od svého založení, tak se přijďte s námi pobavit a poslechnout si jak to stále šlape i po těch dlouhých letech. Excalibur zahraje v sestavě: Marhoun, Jakubec, Buzinkay, Šlapák, Štrauch a Kulhánek. Celý koncert zahájí FERAT, další legenda plzeňského metalu. Ferat vznikl v roce 1987 v sestavě: Marcel "fenomén" Šaman - zpěv (dnes Gauneři), Michal Pošvář - bicí (dnes Palice), Otakar Husák - kytara, Roman Velinov - basa (dnes E.O.S.).

V roce 1990 odchází zpěvák Marcel. Zpěv, vedle kytary, si vzal na starost Ota Husák a Ferat přitvrzuje a hlavně zrychluje do trash metalu. Nyní se novými skladbami zase trochu vrací k heavy, což vůbec není na škodu. Ferat zahraje v sestave Ota Husák (kytara, zpěv), Alan Reisich (bicí), Standa Štrunc (baskytara), Joy Justich (kytara) a Karel Stehlík (Kytara).

Koncert v ŠEŘÍKOVCE v malém sálu začíná ve 20:30 hodin a počet míst je omezený, zajistěte si prosím vstupenky, na tento jedinečný koncert, včas !!! Malá scéna 20:30 Vstup pouze na místě 150,- Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Excalibur, Ferat

Sportpenzion PohodaPlzeň (4.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (10 km)