Harlej, zakázanÝovoce, Gate Crasher

Harlej, zakázanÝovoce, Gate Crasher

Adresa:

Plzeň, Šeříková 13

Termín: 2.12.2016

2prosinec pátek 19:30

Žánr: koncertyrockpunk

Umělci: HarlejZakázaný ovoceGate Crasher


Na konci září skupina navštíví české a moravské sály – 30. září začíná „Alkohol.cz Tour 2016“. Přiveze sebou i ochutnávku z chystaného alba. Autor textu a hlavně kamarád, Kuba Ryba, ji nazval „Hodný holky zlý kluky chtěj“.

Přesně před rokem slavila skupina Harlej kulatých 20. let existence. Veselí vyvrcholilo vyprodanou pražskou Lucernou. A nyní je u Harleje opět rušno. 30. září začíná „Alkohol.cz Tour 2016“. Na každém ze 14ti koncertů zazní oblíbené hity, ale pozor i novinka, kterou otextoval kamarád Kuba Ryba z Rybiček 48.

A aby toho nebylo málo, schyluje se k natáčení stejnojmenného klipu a vše se musí stihnout před začátkem celého turné „Alkohol.cz Tour 2016“. Scénáře klipu se ujali Kuba Ryba a „božský“ Pekař, z toho zcela jasně plyne, že show začne ještě dřív než kapela vyjede na turné. Je na co se těšit. Poslouchejte v září rocková rádia a sledujte nový klip „Hodný holky zlý kluky chtěj“ na youtube.

A nebo zažijte skupinu Harlej na živo - „Alkohol.cz Tour 2016“ začíná … Jako speciální host celého turné vystoupí punkáči „zakázanÝovoce“. Předprodej 280,- Kč, v KD Šeříkovka denně dle provozní doby pivnice nebo kup vstupenku online Na místě 350,- Kč

Kapela Gate Crasher si za dobu svého působení vybudovala silnou pozici na české hudební scéně. Pravidelně vystupuje na největších letních festivalech, vystupuje s předními českými interprety a zahraničními hvězdami (Aerosmith,...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Harlej, zakázanÝovoce,...

Sportpenzion PohodaPlzeň (4.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (10 km)