ISUA / Y? / The Aprill (10 Let BVC)

ISUA / Y? / The Aprill (10 Let BVC)

Adresa:

Plzeň, Kollárova 20

Termín: 1.12.2016

1prosinec čtvrtek 20:00

Žánr: ostatní akcesoutěž


Buena Vista Club slaví 10. výročí! 10 let / 10 dní / 10 akcí V rámci oslav jsem si pro vás připravili multižánrový koncept deseti akcí v deseti dnech! Y? JEDNO PÍSMENO, KTERÉ VYJÁDŘÍ VŠECHNO. Y? JE KAPELOU, KTERÁ DO TOHO JDE NAPLNO.

Kapela Y? [váj] je uskupení, které dala dohromady zpěvačka a zároveň autorka hudby i textů - Hana Melcrová. Od roku 2009 svou vlastní tvorbu prezentovali na více než 300 koncertech nejen po České republice. Měli možnost svou muziku představit v Německu, Chorvatsku a v roce 2014 i v Kanadě a USA. ISUA ISUA (*2013), parta mladých muzikantů ze západu Čech, která má za sebou řadu zajímavých koncertů vedle interpretů jako například Asian Dub Foundation, Vypsaná Fixa, Vanilla Sky nebo Rybičky 48.

Vítězové Expedice Přeštěnice a Bandzone tip týdne 2013. V čele stojí charismatická zpěvačka Giudi, kterou můžete znát z finále tv show X-Factor 2014. V roce 2016 kapela vyhrává soutěž Šance Muzikus a dostává se na největší festivaly v ČR např. Rock For People a Sázavafest. Vlastní tvorbu můžeme označit jako melodický rock. Čekejte upřímné české texty a vlnu pozitivní energie i melancholie. The Aprill Mladá Rocková talentovaná kapela původem ze Stříbra!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce ISUA / Y? / The Aprill...

Vila VerunkaPlzeň (6.6 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.1 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.7 km)