Plzeňské Bigbíty

Adresa:

Plzeň, Na Roudné 17

Termín: 21.10.2016
Vstupné:

200

21říjen pátek 20:00

Žánr: koncertybigbeatrock


Místo konání: Saloon Roudná, Na Roudné 17, Plzeň Účinkující: George & Beatovens + Karel Kahovec (Praha), Society + Miroslav Hajšman (Plzeň), Starý psi (Plzeň), Pavel Půta a Andy Seidl (Praha) Vstupné: 200,- Kč / spoluhráči Huberta Täubera po předchozí domluvě vstup zdarma Milovníci bigbítu, srdečně vás zveme na první ročník hudebního festivalu s názvem „Plzeňské BIGBÍTY“, který hodláme věnovat postavám bigbítu spjatých s plzeňským krajem.

První, na koho s úctou vzpomínáme, je ikona hudební scény západočeské metropole pan „bubeník“ HUBERT TÄUBER. Čest jeho památce vzdají a zahrají spoluhráči, které doprovázel v období od šedesátých do osmdesátých let. Můžete se těšit na pražské matadory GEORGE & BEATOVENS se zpěvákem Karlem Kahovcem, Pavla Půtu a Andyho Seidla.

Velkým překvapením pro vás bude znovuoživení plzeňského seskupení z přelomu 60. a 70. let SOCIETY se zpěvákem Mírou Hajšmanem a bubeníkem Martinem Täuberem. Aby toho pro vás a hlavně pro Bertu v hudebním nebi nebylo málo, zahrají „poctivej“ bigbít nejpovolanější z Plzně STARÝ PSI v čele s Vildou Buzinkayem a Standou Marhounem.

Akce se koná dne 21.10.2016 v příjemném prostředí sálu SALOON Roudná, Na Roudné 17, Plzeň. Facebook @PLZENSKEBIGBITY. Budeme se na vás těšit.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Plzeňské Bigbíty

Vila VerunkaPlzeň (5.7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (6.5 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.1 km)