Longital

Longital

Adresa:

Plzeň, Most Ivana Magora Jirouse 2

Termín: 24.11.2016
Vstupné:

150

24listopad čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyIndieElektronika

Umělci: Longital


Skupina Longital vydala 26. 9. album Divoko, ke kterému pojede tour po Čechách a na Slovensku. V rámci něj vystoupí 24. listopadu také v plzeňském Moving Station.

Nedělat věci zbytečně složitými, když nejsou. Realita je totiž v podstatě velmi jednoduchá. Krok po kroku, minutu po minutě se rozhodujeme, co uděláme a když to uděláme se srdcem, upřímně a s radostí, vše co bude následovat potom nese otisk takového rozhodnutí.

Shina (zpěv, basová kytara, smyčec), Dano Salontay (kytara, zpěv, smyčec) a Marián Slávka (bicí, klavír, zpěv) se touto filozofií řídí a očividně jim to velmi dobře funguje v kapele i ve vydavatelství Slunce Records. Album vyšlo 26.9. a vzápětí skupina startuje šňůru více než dvaceti koncertů po slovenských a českých městech. Nové album Divoko má více významů. Jeden z těch nosných říká "zjednodušme svět".

Longital jsou tři zvukoví cestovatelé: Shina (zpěv, basová kytara), Daniel Salontay (zpěv, kytara, smyčec) a virtuální elektronický spoluhráč Xi Di Nim (laptop, Lemur Jazz Mutant, organická elektronika, zvuky prostředí, loopy,...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Longital

Vila VerunkaPlzeň (7.4 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8 km)