Přejít na stránky Ticketpro.cz

Citron - "Souboj Rebelů Radegast Tour 2016"

Adresa:

Plzeň, Presslova 14

Termín: 3.12.2016

3prosinec sobota 19:00

Žánr: koncertypoprock


Největší rebelové české metalové scény: Citron s Láďou Křížkem a Tanjou, Aleš Brichta, Miloš Dodo Doležal, J. A. Kronek vyrážejí na společné turné! "Souboj Rebelů Radegast Tour 2016" startuje v listopadu!

Kapela Citron má za sebou dvě veleúspěšná turné k EP Rebelie vol.1 a vol.2 po celé České republice. Citronu vyšly na podzim loňského roku EP Rebelie vol.1 a na jaře letošního roku EP Rebelie vol.2 a oba vydavatelské počiny se dočkaly velmi úspěšné odezvy u fanoušků. Koncerty Citronu byly ve většině měst beznadějně vyprodány! Nová EP předznamenala hlavní tah, který česká metalová legenda pod vedením kapelníka Radima Pařízka chystá na říjen tohoto roku. Citron vydá kompletní, nové studiové album „Rebelie Rebelů“ a vyrazí s ním na podzimní halové turné!

A jelikož jde o legendu, která položila albem Radegast základy heavy metalu v Česku, tak to nebude ledajaké turné! Citron na něj vyrazí s velkou pódiovou produkcí, LED stěnami, novými animacemi a pyroefekty a s velmi speciálním hostem Rolandem Grapowem (ex-Helloween, Masterplan), který doprovodí kapelu na kytaru. Mimochodem nové album Citron se míchalo právě ve studiu Rolanda Grapowa a jeho kytara je k slyšení i u některých skladeb. Ale nová placka Citronu "Rebelie Rebelů" a monstrózní scéna není to nejrebelštější, co na fanoušky na tomto turné čeká.

Citron na turné přibírají s sebou ty největší rebely české metalové scény a tak fanoušky v halách čeká opravdový "souboj rebelů". Koncertní večer zahájí J. A. Kronek, hlas legendárních hitů skupiny Kern! Druhý koncertní set bude patřit Miloši Dodo Doležalovi, který mimo jiné odehraje většinu skladeb z alba Vitacitu "Vzhůru přes oceán"! Třetí koncertní set bude patřit Aleši Brichtovi, který tento večer zazpívá všechny velké hity Arakainu!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Citron - "Souboj Rebelů...

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.7 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.1 km)