Papírna Street Food

Papírna Street Food

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 3.9.2016
Vstupné:

80Kč dospělí, děti do 12 let zdarma

3září sobota 10:00

Žánr: gastrofestivalstreet foodpro děti


Největší “street food“ přehlídka se v září uskuteční také v Plzni. Organizátoři úspěšného pražského food festivalu Náplavka Street Food se společně s provozovatelem kulturního centra Papírna v Plzni dohodli na společném projektu pro obyvatele města Plzně a okolí s názvem „Papírna Street Food“.

Návštěvníci se díky různorodosti nabízených pochoutek vydají „do ulic celého světa“! Ochutnají např. vietnamské bún cha, izraelský falafel, thajský ostrý salát som tam, australský meat pie, korejské kimchi, brazilskou caipirinhu, poctivý vývar, gruzínské chacapuri, raw kuchyni, mexické taco, argentinská masa, japonské sushi, ruské pelmeně, indickou samosu atd. chybět nebudou ani populární hamburgery, americké hot dogy či belgické hranolky.

Většina ze zúčastněných prodejců přímo pochází nebo má blízký vztah k zemi, jejíž kuchyni prezentuje – můžete se tedy těšit na skvělé pokrmy i s odborným výkladem. Festival vám také představí nové trendy ve stravování, nová bistra a restaurace. Dále organizátoři nabízí pro 3 nadšené kuchařské amatéry možnost představit své produkty veřejnosti. Součástí akce bude adrenalinový park s lanovou dráhou, obří trampolínou, elektrickým býkem, překážkovou tratí a další. Veškeré atrakce budou návštěvníkům a jejich dětem k dispozici zdarma.

Pro děti jsou navíc připravena divadelní představení, skákací hrad či tvůrčí dílny.

Organizátor: info@foodevent.cz www.foodevent.cz Štefan Oršoš tel.: +420 776 312 538 Monika Kaňáková tel.: +420 606 168 101

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Papírna Street Food

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)