New dog/USA & Aran Epochal

New dog/USA & Aran Epochal

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 9.9.2016

9září pátek 20:30

Žánr: koncertyrockdance


Anar Badalov neboli New Dog je jediným muzikantem na světě, který se může pochlubit tím, že vydává na Kill Rock Stars a Lokal Rekorc zároveň. Letošní deska "Teeth Marks" je vynikající a Anar se - tentokrát sólo - vydá v září do Evropy, aby jí představil živě. Jeden z plánovaných koncertů proběhne i v Papírně 9.9 2016.

Před New Dog zahraje Aran Epochal s novým setem. https://newdog.bandcamp.com/album/classic-ballroom-dances http://www.aranepochal.tv/ Vstup: 90,- “NEW DOG - Stav věčného dovršení, volnosti, idea ideí, ctnost ctností, příběh, kde se člověk tak nicotný ve světle světa, nekonečnosti myšlenky a zhoubě touhy stává abolutní vůlí v příběhu mimo dobro a zlo.

NEW DOG jsou zasněženou krajinou srdcí, otisky psích tlap v blátě a dlouhá pouť prázdnotou do poslední vlásečnice slabého těla. Tam kde začíná šero, poslední červánky mizí za obzorem a na tváři se objevuje ten úsměv co říká že snad jen věčnost, jen tu krátkou věčnost musím ještě v křeči počkat, tam, přesně tam se zrodil NEW DOG, tam si pouštím Lost Weekend do sluchátek a počítám vteřiny věčnosti, za každou přibude jedna čárka na zdi, každou stou mažu a začínám znova.

Tahle hudba mě posílá domů, do okamžiků, kdy mě objímá maminka a říká mi že se už nemusím bát, na místo kde se zastavil čas, kde doteky trvají věčnost. Tady jsem volný, tady jsem absolutní. Pokud slovo je živoucí, lehkost se kterou Anar představuje své opus magnum je zde inkorporací všeho co jest na zemi božského, ve smyslu mě jako božské absolutní vůle. “ Roman Werner

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce New dog/USA & Aran...

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)