Přednáška Dr.Freje - Dlouhý život bez nemocí

Přednáška Dr.Freje - Dlouhý život bez nemocí

Adresa:

Plzeň, Kopeckého sady 13

Termín: 18.8.2016
Vstupné:

100

18srpen čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akcepřednáškyseminářpřednáškydiskuzezdarmaknihy


Dne 18.8.2016 proběhne v Plzni přednáška uznávaného MUDr. Davida Freje pod značkou Ecce Vita, kde se budete moci seznámit s léčbou a prevencí civilizačních nemocí z pohledu lékaře holistické a přírodní medicíny.

MUDr. Frej vám osvětlí praktické tipy, jak si zvýšit vlastní energii, kde se skrývá příčina nemocí, jednoduché detoxikační techniky, jak mít kvalitní spánek, zásady správného stravování a pitného režimu, jak posílit imunitu, chránit se před civilizačními chorobami a dožít se dlouhého věku. Přednáška je založena na dlouholetých lékařských zkušenostech pana Freje, který vystudoval lékařskou fakultu v Praze a zde působil několik let jako internista.

Přírodní medicínu a výživu studoval v Albuquerque v Novém Mexiku (USA), v Rakousku a indické Puně. Ve své praxi se zabývá svým vlastním léčebným systémem, který je založen na propojení léčby zánětu a s ním souvisejících chronických nemocí, biologických rytmů, detoxikace organizmu a výživy. Věnuje se přednáškám, seminářům a ozdravným pobytům, publikuje v mnoha časopisech a vydává své vlastní knihy, jako je například kniha Detoxikace pro dlouhý život nebo Zánět - skrytý zabiják.

Přednáška proběhne dne 18.8.2016 v Měšťanské Besedě, Kopeckého sady 13, 301 00 Plzeň. Začátek je v 18.00 hodin a MUDr. Frej bude přednášet 1,5 hodiny. Po ukončení přednášky bude možnost diskuze a dotazů k problémům účastníků přednášky. Cena vstupného je 100 Kč a v průběhu přednášky bude zdarma nabízena ochutnávka léčivých bylinných čajů a možnost nákupu produktů EcceVita včetně knih dr. Freje se slevou 20%. Více informací najdete na webu: http://www.eccevita.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Přednáška Dr.Freje -...

Vila VerunkaPlzeň (6.7 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.1 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.5 km)