Afrika Naživo

Afrika Naživo

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 25.6.2016
Vstupné:

zdarma

25červen sobota 10:00

Žánr: ostatní akceworkshopdiskuzepro děti


Afrika Naživo je akce konaná jak pro děti tak pro dospělé formou worshopů. Můžete se těšit na zahraniční lektory. Jedinečný celodenní program v objektu Papírna Slovany. Pořádáme v Plzni multikulturní a hudební vzdělávací aktivity pro děti a mládež základních škol (ve věku 6-15 let), jako doprovodný program festivalu AFRIKA NAŽIVO.

Jak už název napovídá, půjde o velice atraktivní náplň času. V den festivalu jsme pro děti a mládež připravili rukodělné a hudební dílny a workshopy a pro pedagogy naučnou přednášku o Česko-Ghanských hudebních vztazích. Všechny aktivity našeho festivalu jsou vedeny africkými lektory (překlad do češtiny zajištěn).

Tento rok v rámci festivalu pořádáme sbírku hudebních nástrojů (jako jsou například kytary, saxofony, trumpety, klávesy, aj.), které pošleme znevýhodněným dětem v Ghaně. Sbírkou se připojujeme k aktivitě Ghanského konzula, který na své náklady zajišťuje přepravu hudebních nástrojů do Ghany a zaštiťuje jejich správné využití na místě.

Jestli máte nějaký hudební nástroj, který nepoužíváte nebo který můžete darovat, přineste jej s sebou, rádi ho přidáme do naší sbírky. Nebo si nástroj můžeme sami přijet vyzvednout.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Afrika Naživo

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)