víkend otevřených zahrad

Adresa:

Nečtiny, Nečtiny 230

Termín: 11.6.2016 12.6.2016
Vstupné:

zdarma

11čer - 12čer celý den

Žánr: ostatní akce


Prostor ,který před vybudováním parku jednou rodinou z obce býval nehezkým prostorem zdejší Obce .Místem jenž pod nánosy odpadků budilo odpor a nikdo jej nenavštěvoval .Po vyklizení tohoto prostoru a šetrném vniknutí do něj mnohaletou a cílenou činností přetvořeno na prostor odpočinku a kulturního vyžití.

V mnohém až pohádkově příjemné s mnoha prvky Land art umění vloženého do prostoru tak ,aby plnilo účel pro, který bylo vytvořeno .Park je tvořen kolem louky podél cesty ,která tvoří kruh tak jako by had požíral svůj ocas.

Tedy procházení po prostoru může být nekonečné . Kdo projde parkem a při prvním pohledu nevstřebá pocity vložené do prostoru ,tak při druhém průchodu parkem jistě objeví co při prvním mu uniklo.

Součástí parku je mnoho děl vložených do prostoru a většinou jsou tyto díla tvořena tak aby zabavila ,ale i potěšila oko i duši jak mladých tak i zralých návštěvníků .Mezigenerační pojetí tohoto prostoru zaručuje příjemnou procházku pro rodiny s dětmi . Park je také přístupný pro vozíčkáře a lidi s pohybovým omezením

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeňský kraj Akce v obci Nečtiny

Podobné akce

Ubytování v okolí akce víkend otevřených...

Spa Hotel Löwenstein GarniKonstantinovy Lázně (17.6 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (23.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (26.5 km)