Slavata Triatlon Tour

Adresa:

Plzeň, Bolevec

Termín: 10.6.2016
Vstupné:

ZDARMA

10červen pátek 15:30

Žánr: sportpro dětisoutěž


V roce 2010 se Tomášovi podařilo uskutečnit sérii amaterských triatlonových závodů pod jménem Albert triatlon tour pro děti z dětských domovů i běžných rodin po celé ČR. Velkou změnou předešlých dvou let byl název celé tour, ve které přestalo figurovat jméno obchodního řetězce, ale po dohodě s partnery nese jméno Tomáše Slavaty. Odprostila se tedy od reklamního štítu a začala se soustředit na příběh, který tato série nese.

Tomáš chce předat kus něčeho, čemu věří, nikoliv akci spojovat s velkými firmami a jejich názvy. V roce 2016 vstoupí tento unikátní projekt do 6. ročníku. Tomášovo odhodlání měnit svět sbíra ceny nejen u nás, ale i ve světě a v loňském roce, byl také vybrán do projektu Českého Rozhlasu hrdinové 20 století a stal se členem správní rady Nadačního Fondu Pomoci, který pomáhá lidem, kteří se dostanou do tíživé situace a spravedlnost je v nedohlednu.

Jeho práci se také snažila zachytit v dokumentu pro Českou Televizi Theodora Remundová, která s ním strávila čtyři dny a natačela také na finálovém závodě v Řepích. Na dokument se můžeme těšit v září tohoto roku. Triatlonových závodů Slavata Triatlon Tour se mohou účastnit chlapci i dívky od 4 do 18 let. Soutěžící budou rozděleni do pěti kategorií podle věku a utkají se v disciplínách „kachny“ (namísto tradičního plavání), jízdě na kole a běhu.

Krajští vítězové každé z pěti kategorií pak postoupí do finále, jež proběhne 18. září 2016 v Praze. Hlavními cenami pro závodníky Slavata Triatlon Tour budou horská kola značky Author, která se budou losovat, aby měl opravdu v tomto závodě šanci naprosto každý, bez ohledu na výsledek závodu (celkem se na jednom závodě rozdájí čtyři kola). Start závodu, je vždy od 16 hodin a prezentace otevřena od 15 hodin. Veškeré doplňujíci informace naleznete na stránkách www.slavatatriatlontour.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Slavata Triatlon Tour

Vila VerunkaPlzeň (3.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (3.7 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (8.9 km)