Přejít na stránky Ticketpro.cz

Mamma Mia! Live

Adresa:

Plzeň, Pod Vinicemi 928/6

Termín: 24.6.2016

24červen pátek 21:30

Žánr: koncertyshow


Mamma mia! - jeden z komerčně nejúspěšnějších filmů v historii kinematografie a neméně úspěšná hudba z toho snímku ožijí společně ve strhující audiovizuální show "Mamma mia! Live", kterou premiérově představí v Plzni na Amfiteátru Lochotín projekt Enigmatic Cinema.

Jedinečný taneční, světelný i filmový zážitek současně nabídne za přispění technologií Water show, Laser show českým divákům 24.června 2016 na Amfiteátru Lochotín, kde bude film promítán v jeho původní délce na 24 metrů široké plátno v 5.1 Hi-Fi stereo systémem v původním znění s českými titulky a za doprovodu živého aranžmá taneční v podání devadesátičlenného teamu realizátorů.

Film Mamma mia! režisérky Phyllidy Lloydové z roku 2008 byl s rozpočtem padesát milionů dolarů. Okamžitě po uvedení do kin se z něj však stal kasovní trhák, na který se celosvětově prodalo přes milióny vstupenek.

Působivost filmového příběhu umocňovala a na fenomenálním úspěchu muzikálu nesla nemalý podíl také hudba skupiny Abba.

Teď poprvé si všichni příznivci filmu Mamma mia! z něj mohou dopřát obojí během jediného večera - v té nejlepší obrazové i zvukové kvalitě a za doprovodu živých tanečníků!

Mamma mia! Live zahájí v Plzni 24.června 2016 na Amfiteátru Lochotín svojí premiéru.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mamma Mia! Live

Vila VerunkaPlzeň (5.8 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (5.9 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (8.6 km)