Hejbejse 2016

Hejbejse 2016

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 28.5.2016 29.5.2016

28kvě - 29kvě celý den

Žánr: ostatní akcetaneční


Hejbejse je zpět! Po ročni pauze jsme tady a připravili jsme si pro Vás něco nového. Udržíme náš zvyk s úkoly, jen jsme chtělí aby si "výzvy" zkusili všichni, takže proto jsme se rozhodli zrušit oficiální battly a nechat vše formou open circlu a jams, které budou rozdělené podle jedotlivých "výzev" v průbehu eventu.

Jsme přesvědčení, že Česká republika má ojedinělou Party a Jam scénu, která dokáže vykouzlit neskutečnou atmosferu, proto chceme podpořit tuhle přirozenou cestu skrze jams a cyphery. Event je pro všechny tanečníky at už BBoys, Poppers, Lockers, Party Rockers atd. Djs budou hrát hudbu podle toho, takže se máme na co těšít.

Vybrali jsem čtíří výzvy, které budou součásti hlavního programu v circlech a budou řízene speakerama, kde se pak vyberou ti, kteří zvládli "výzvu" nejlepe. O tom rozhodne publikum s MC's. Je toho více, co jsme si připravili.

Sledujte událost pro všechny novinky. DJs: Deen-Ou / BDS & Carlos / iBrow MC: Mirec O'Tec & Wahe Start - 16:00 Afterparty - 21:00 Vstup: 150 Kč Rock On.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hejbejse 2016

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)