Kabelko-manie

Kabelko-manie

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 28.5.2016

28květen sobota 20:00

Žánr: ostatní akcetrhyblešákbazar


DARUJ KABELKU Daruješ naději. kup si kabelku pomůžeš. Máš v šatníku pěknou kabelku, kterou jsi ochotná/ný darovat a podpořit tím dobrou věc, jsi na správném místě! V případě, že potřebuješ doplnit módní zásoby, neváhej a přijď si vybrat 28.května do Papírny v Plzni od 16-24hod. Možná se chceš jenom bavit?

Vezmi přátele a užijte si večer plný hudby a zábavy. O projektu: S myšlenkou uspořádat charitativní bazar kabelek přišla paní Iveta Hlobilová ze Znojma a nám se její nápad moc líbil. Tak jsme se rozhodli ..... a Kabelko-mánii zooganizujeme v Plzni. Výtěžek z této akce půjde na podporu Nadace pro transplantace kostní dřeně, která zajišťuje finanční krytí testování nových potenciální dárců kostní dřeně.

Zapojit se můžete do akce různými způsoby. Jedna z možností je najít doma ve skříni zachovalou kabelku, kterou můžete postrádat a rozhodnete se jí věnovat. Takovou kabelku lze nechat na sběrných místech v Plzni nebo poslat poštou na adresu Nadace. To je, ale pouze první krok. 28.Května se bude konat v Café Papírna v Plzni charitatiní bazar, kde si budete moci kabelku pořídit, udělat si radost, pobavit se s přáteli a hlavně uzavřít kruh této akce a dát někomu šanci na život.

V obou případech nám POMÁHÁTE POMÁHAT. DĚKUJEME www.kabelko-manie.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

14prosinec sobota 08:00

26září čtvrtek 08:00

Městské trhy

, na Masarykově náměstí Ostatní

1prosinec neděle 13:00

Ubytování v okolí akce Kabelko-manie

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)