Pomaturitní Párty

Pomaturitní Párty

Adresa:

Plzeň, Anglické nábřeží 2744/17

Termín: 19.5.2016

19květen čtvrtek 20:00

Žánr: ostatní akcetaneční


NEJVĚTŠÍ POMATURITNÍ PÁRTY V PLZNI JE TADY! Přijď ve čtvrtek 19. května do Pantheonu pořádně zapít ne/úspěšně složenou maturitu! Kromě největší studentské párty v roce 2016 na tebe v Pantheonu čeká exklusivní nová stage s prvotřídními DJs v čele s mladým DJ duem Wavehookers.

19. 5. 2016 od 20:00 Vstupné 60 Kč Akční drinky: Morgan + cola 45,- Vodka + juice 45,- Pivo Excelent lahvička 25,- Jediná pořádná party pro všechny maturanty hned ve čtvrtek! Pořádá T.O. Events & Congress (https://www.facebook.com/EventsCongress) --- Wavehookers --- Mladé nadějné dj a producerské duo pocházející z Plzně, společně fungující od roku 2015.

Od té doby si vytvořili velkou fanouškovskou oporu hlavně na plzeňsku, ale také se rozširuje i dále do jiných koutů republiky. Loni se stali rezidentnimi djs klubu Gimlet v Pardubicích, hrají pod rukou plzeňskeho Pantheon music clubu a vytvořili si svou vlastní rezidentní noc "Earthquake" v klubu Mko, která je zde velmi populární. Stali se supporty slavných českých djs (Brian, Manene, Michal Poliak, Richard Reynolds, Audiorockers) ale i zahranicnich ( Aron Chupa, Tomcraft,...).

Dále ve spolupráci s audirockers vydali společný mashup "Nervo vs. Moti vs. Non de strip - House Of Revolution", kterým se dostali do podvědomí české hudební scény. Následně tento track zařadili Nervo do svého podcastu "Nervonation". --- LA --- LA který začal hrát díky tomu že neslyšel muziku kterou by rád na taneční scéně měl. Začátky jsou v roce 2015 kde prošel DJ Academii v klubu Mko. Nikdy se nepovažoval za DJ a ani nebude.

Jeho cílem je lidem dělat radost a pouštět věci které se moc nehraji. Věci které mají v sobě energii kterou chce předat lidem! Zaměření je převážně na feeling a zpěvové partie. Každe vystoupení bere jako koncert! PS: LÁSKU VŠEM!

Plzeňský DJ, který se dříve zabýval spíše produkcí a seznámením s technikou tvorby hudby. Když přišel čas začal tvořit vlastní tracky, remixy a mashupy na již známé tracky. V roce 2015 si řekl, že chce začít začít věnovat DJingu, zaregistroval se proto do DJ akademie, která probíhala v plzeňskm clubu Mko, po dokončení se začal věnovat DJingu naplno. Zaměřuje se výhradně na House a to hlavně na jěho podžánry Big Room, Melbourne Bounce, Deep a Future. I když hraje tyto známé styly, tak se snaží zůstat originální - tracky, které od něj uslyšíte, nikdo jiný moc nehraje. Okrajově ho můžeme slyšet hrát také Hardstyle.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pomaturitní Párty

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.8 km)