F:D ● Hrátky s kuřetem - kurz vaření ●

F:D ● Hrátky s kuřetem - kurz vaření ●

Adresa:

Plzeň, Presslova 14

Termín: 22.5.2016

22květen neděle 20:00

Žánr: ostatní akcekurzvařenígastroFoodLab


"...nejlépe vypadá mladý šéfkuchař. Z toho člověka je cítit nadšení, láska k profesi, zdravá ambicióznost. Kdyby v každé restauraci byl někdo takový, ó jé, to by se nám to jídalo!" Petr Bui je původem z Moravské Třebové, kde se vyučil řemeslu a další zkušenosti sbíral v Německu a Holandsku.

Nyní pracuje jako šéfkuchař v Restauraci u Kolji v turistické Litomyšli. Znáte ho z pořadu Ano šéfe!? Cena kurzu, včetně DPH: 990,- Kč/osobu 1.780,- Kč/pár Rezervujte zde: Ondřej Brzický, +420 773 988 148, foodlabplzen@gmail.com Máme k dispozici 7 vařících stanovišť, které umožňují bezproblémové vaření v páru.

Proto neváhejte a vezměte s sebou drahou polovičku, parťáka či kamarádku, nic jiného už nepotřebujete, FoodLab vám poskytne kompletní vybavení potřebné pro vaření i zábavu. Domů si odnesete nejenom plný žaludek, recepty a postupy vaření, ale hlavně skvělé zážitky v zajímavém a přátelském prostředí.

Budeme mít pro vás připravenou sklenku vína na uvítaní, vodu zdarma a další nápoje alko i nealko si budete moci koupit u nás na baru. Délka kurzu je 3 až 4 hodiny. Podmínkou konání kurzu je účast minimálně 7 osob. maximální kapacita je 14 osob.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce F:D ● Hrátky s...

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.7 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.1 km)