Do práce na kole v Plzni

Adresa:

Plzeň

Termín: 1.5.2016

Žánr: ostatní akcesoutěžzdraví


Je tisíc důvodů proč jezdit DO PRÁCE NA KOLE! Jaký je ten váš? Zapojte se do soutěže a jezděte CELÝ KVĚTEN DO PRÁCE NA KOLE! Do práce na kole (DPNK) je celostátní soutěží, která v Plzni proběhne V KVĚTNU 2016 již po čtvrté.

Vloni v Plzni soutěžilo 215 účastníků v 66 týmech, letos chceme počet minimálně zvojnásobit! Navíc se letos mohou zapojit i chodci a běžci. PŘIDEJTE SE K NÁM! Vytvořte v práci 2-5 členný tým těch, kteří budou v květnu dojíždět do práce na kole.

ZAREGISTRUJTE SE se na www.dopracenakole.cz do 30. dubna. JEZDĚTE V KVĚTNU DO PRÁCE NA KOLE (nebo choďte, běhejte) a vyhrajte skvělé ceny! Soutěží se v pravidelnosti dojíždění, v počtu najetých kilometrů i v kreativitě.

Další soutěžní kategorie jsou i pro zaměstnavatele. Pravidla najdete na www.dopracenakole.cz. VYHRÁT můžete řadu cen, které se budou postupně objevovat na webu www.dopracenakole.cz. Navíc uděláte něco pro své zdraví i životní prostředí Plzně! Přesvědčte vedení firmy či instituce, kde pracujete, ať se zapojí do kampaně a soutěží v kategorii Cyklozaměstnavatel roku. Vedení může za své zaměstnance zaplatit i startovné a dát tak jasný signál, že mu záleží na zaměstnancích i životním prostředí.

Navíc to může být pro všechny DOBRÁ ZÁBAVA a SKVĚLÝ TEAMBUILDING. Je tisíc důvodů proč jezdit DO PRÁCE NA KOLE! Jaký je ten váš? :-) Přidejte se, těšíme se v Plzni na vás! iniciativa Plzeň na kole a SK ASK ČR Klub cestovatelů Plzeň Akci v Plzni podpořil Nadační fond Zelený poklad.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Do práce na kole v Plzni

Vila VerunkaPlzeň (6.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (6.9 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.9 km)