Přejít na stránky Ticketpro.cz

Metalfest Open Air 2015

Adresa:

Plzeň

Termín: 5.6.2015 7.6.2015
Vstupné:

vstupné se bude postupně zvyšovat

5čer - 7čer celý den

Žánr: festivalymetalheavy metal


VI. METALFEST OPEN AIR, 5. - 7. červen 2015, Plzeň

Metalfest je po úspěšných pěti ročnících už mezinárodní metalovou tradicí. V tomto roce na něj míří skvělé metalové kapely z dvanácti zemí světa! Fanoušci si tento festival našli a oblíbili nejen pro jeho skvělou hudební dramaturgii mnoha žánrů metalu, ale i pro jeho jedinečné přírodní prostředí, ve kterém se koná.

Překrásný amfiteátr v Lochotíně, kde je z každého místa krásně vidět na pódium, obklopený parkem a loukami, sousedící s plzeňskou ZOO, a to vše jen kousek z centra západočeské metropole Plzně. Město Plzeň navíc letos kulturou doslova žije, vždyť se stalo Evropským hlavním městem kultury v roce 2015! Tři dny plné té nejlepší světové metalové muziky, zábavy a pohody - to je Metalfest!

VI. ročník se uskuteční ve dnech 5. až 7. června 2015.

Mezi doposud potvrzené účinkující patří:

ACCEPT (GER), ARCH ENEMY (SWE), EDGUY (GER), ELUVEITIE (SUI), AMARANTHE (SWE), MOONSPELL (POR), OVERKILL (USA), TESTAMENT (USA), EQUILIBRIUM (GER), REFUGE (Rage v původní sestavě, GER), UNLEASHED (SWE), GRAVE DIGGER (GER), INSOMNIUM (FIN), TANKARD (GER), HEIDEVOLK (NED), MAJESTY (GER), CIVIL WAR (SWE), VISIONS OF ATLANTIS (AUT), BATTLE BEAST (FIN), ELVENKING (ITA), SKULL FIST (CAN), EVIL INVADERS (BEL), VINTAGE CARAVAN (GER),EVERTALE (GER)

Českou scénu pak budou zastupovat: SEVEN, STROY, WARHAWK.

Stejně jako v minulých letech bude možnost i letos zdarma stanovat na označených loukách okolo amfiteátru, tradičně máme vyjednány slevy ve vybraných hotelech v Plzni, dále je připravena sleva ze vstupného do Pivovarského muzea a na exkurzi do Plzeňského Prazdroje, stejně jako řada dalších doprovodných akcí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Metalfest Open Air 2015

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.4 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.2 km)