The Feud - Plzeň

The Feud - Plzeň

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 5.11.2014
Vstupné:

110,-

5listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpopdancepunk

Umělci: The Feud


3 kluci z Manchesteru, hvězdy Nouvelle Prague a Rock for People zavítají podruhé do Plzně, poprvé na samostatný koncert a hned do Papírny!

Kapela, jejíž členové uvádí za své vzory Soulwax, Crowded House, Muse nebo dance-punkové Does It Offend You, Yeah? si rychle získala přízeň publika i médií - renomovaná stanice BBC Radio 1 je ráda pouští do éteru a její renomovaný DJ Greg James o The Freud hovoří jasně a lapidárně: "Nestrkejte je do žanrových šuplíků! Tohle je skvělý sound! Jaktože ještě nemají smlouvu s nějakým dobrým labelem?.."

K neotřelé kombinaci eletroniky, tanečních beatů a klasické britské kytarovky The Feud říká frontman Jamie Walker: "Když jsme na pódiu, chceme aby si diváci odnesli pocit, že byli v tanečním klubu a na rockovém koncertě najednou... " a basista Stephen Midwater s nadhledem přídává svojí definici: "Cílem naší muziky je, aby lidé v jednom momentě třepali hlavou a pogovali jako v rockovým kotli a zároveň kroutili zadkem jako v tanečním klubu, no a k tomu jim přivážíme show nabitou energií..." 

Electro-rockovou kapelu z Manchesteru tvoří trojice hudebníků – Jamie Walker, Stephen Mildwater a Luke Paget. Svoji kariéru odstartovali roku 2010 debutovým singlem „In Between The Lines“, jehož originalita si získala přízeň...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Feud - Plzeň

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)