Přejít na stránky Ticketpro.cz

Multižánrový festival Na konci světa 3 ...

Termín: 18.7.2014 20.7.2014

18čvc - 20čvc celý den

Žánr: festival


Festival Na konci světa je koncipovaný jako multižánrový hudební i divadelní letní festival, jenž jde za hranici obvyklých kulturních akcí pořádaných v oblasti střední Šumavy.

Festival Na konci světa je koncipovaný jako multižánrový hudební i divadelní letní festival, jenž jde za hranici obvyklých kulturních akcí pořádaných v oblasti střední Šumavy. Už dle názvu vypovídá o místě konání, které je na konci světa doslova: nevelký areál sevřený v malebném údolí pod hradem Kašperkem. Kam i přes proklamovanou odlehlost vede z civilizace a je k dispozici všechno, co k letnímu festivalu náleží.

Festival se letos koná již třetím ročníkem a oproti minulému roku pro Vás pořadatelé chtějí zajistit ještě příjemnější podmínky. Kromě očekávané hlavní stage naleznete v areálu údolí rozlehlé stanové městečko, občerstvení v podobě místního uzenáře, dostatečný výčep s výběrem celé řady piv a dalších alko i nealko nápojů. Areál festivalu lemuje Opolenecký potok, ve kterém se můžete po dlouhé noci opláchnout či jen zabrouzdat. Samozřejmostí je parkoviště před areálem se značeným přístupem od Kašperských Hor, sociální zázemí v podobě záchodů a dostupná pitná voda.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Multižánrový festival...

Rezidence VogelsangKašperské Hory (3.3 km)

Sport hotel Pekárna SušiceSušice (10.6 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (12.6 km)