Mikuláš na náměstí 2023 - Plzeň

Mikuláš na náměstí 2023 - Plzeň

Adresa:

Plzeň, náměstí Republiky

Termín: 4.12.2023
Vstupné:

zdarma

4prosinec pondělí 16:00

Žánr: ostatní akceVánoce folklor jarmark řemesla rodina děti zdarma Mikuláš


Nenechte si ujít  Mikulášskou show v rámci vánočních trhů.

Mikulášská show s MO Plzeň 3 se tentokrát koná o den dříve, než kdy mikulášské družiny běžně navštěvují domácnosti. Je to z toho důvodu, aby mohli dorazit všichni, kteří mají zájem a nepřišli tak o nadílku doma.

Na náměstí Republiky čeká 4. prosince od 16.00 do 18.30 malé i velké návštěvníky dětská diskotéka, Pekelná show Techmania Science Center, která nadchne svými speciálními efekty, adventní koncert BÁRA ZEMANOVÁ&BAND a soutěž o nejlepší kostým anděla, Mikuláše nebo čerta.

Třetí městský obvod připravil pro děti i nadílku v podobě čokoládového adventního kalendáře, který jim za básničku či písničku předají profesionální čertovské skupiny. Po celou dobu akce bude na náměstí k dispozici také fotokoutek.

Zásadní ale bude pokus o překonání loňského rekordu v počtu masek Mikulášů, andělů a čertů na jednom místě. Každý zaregistrovaný okostýmovaný návštěvník obdrží voucher na horký nápoj zdarma. Přijďte v kostýmu jednoho z členů mikulášské družiny a pomozte nám překonat loňský rekord a přepsat tak zápis v České knize rekordů. Zároveň můžete soutěžit o nejlepší převlek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce