Traktor Club Tour 2023 Předkapela: Bastard

Traktor Club Tour 2023 Předkapela: Bastard

Adresa:

Stříbro, Gagarinova 1344

Termín: 2.3.2023
Vstupné:

295 - 690

2březen čtvrtek 19:30

Žánr: koncertyHard rock Heavy metal Melodic rock Speed metal Stříbro

Umělci: Traktor


Traktor se po úspěšném halovém tour a velkolepé oslavě dvaceti let vydá na jarních koncertech zpátky do klubů! V březnu 2023 navštíví patnáct sálů po celé republice.

Rocková skupina Traktor před čtyřmi lety odstartovala jízdu svých velkých turné s albem Šachoffnice. Tento odvážný krok s rozsáhlou produkcí odměnili fanoušci zaplněnými halami. Následující deska Sedmá strana kostky provedla kapelu složitým obdobím ovlivněným restrikcemi, ale ani to jízdu Traktoru nezastavilo. Nakonec odehrála všechny koncerty s obří scénou, strhujícími efekty a písněmi z nejprodávanější desky své historie. Vrcholem tohoto období byl plný vítkovický stadion k oslavě dvaceti let. Monstrózní výroční koncert kapela zaznamenala na DVD, které vychází v prosinci. A na vlně těchto úspěchů kapela odhalila své další koncertní plány.

Z kraje příštího roku se mohou fanoušci těšit na prostory, které kapela během svých posledních dvou turné vynechávala. Traktor se za nimi vrátí do klubů a sálů, tentokrát bez velkolepé scény plné projekcí a obřích efektů. Do míst, kde není hranice mezi diváky a podiem, kde se atmosféra spojí v jeden velký zážitek. Samozřejmě kapela doveze špičkovou techniku, a i po vizuální stránce bude koncert špičkový, z tohoto Traktor už nikdy nesleví. Ale vše bude uzpůsobeno prostoru, kde jsou fanoušci i kapela téměř na dosah.

V playlistu dostanou prostor novinky z alba Sedmá strana kostky, ale jistě i ty největší hity z celé tvorby Traktoru, těch má kapela za svých dvacet let bezpočet. Nebudou chybět Letokruhy, Bludičky a spousta dalších, které podceňovanou hranickou kapelu dovedly na přední příčky české rockové scény.

Traktor Club Tour 2023 startuje 2. března v kulturním domě Stříbro a končí na apríla v prostějovském společenském sále. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketstream od 7. listopadu.

Počátek kapely Traktor můžeme datovat na jaro 2001, kdy se dali dohromady bývalí členové kapel Tarantula a Wizard, tzn. Standa Balko, Martin Kapek a Karel Ferda. Tohle trio zhruba po roce doplnili Pavel Balko ( dříve taky Tarantula ) a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Stříbro Akce v obci Stříbro

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

25duben čtvrtek

12duben pátek 21:00